Informatie

Camping Opatovec heeft u nog meer te bieden.

Aan het prachtige meertje ligt een schitterend strandje. Heerlijk luieren in de zon en af en toe lekker afkoelen in het water. Het meertje is trouwens niet diep, u zou het lopend kunnen oversteken. Voor de kinderen is dit ideaal, zij kunnen tijdens het zwemmen gaan staan om te gaan spelen.

Aan het strandje ligt het restaurant met de bar. Hier kunt u de hele dag drankjes halen of iets eten. Ook wordt er heerlijk ijs verkocht.

 

Mocht u nou ’s avonds een kampvuurtje willen maken om op traditionele Tsjechische wijze worstjes te grillen? Ook dat is geen probleem. Achter het restaurant is een vuurplaats. Er is hout genoeg aanwezig en voor worstjes, brood en salade kan worden gezorgd.

In het restaurant kunt u de hele dag terecht. Er wordt een ontbijtje geserveerd met verse broodjes, gebakken eieren en spek. Voor de kinderen worden er heerlijke palacinky gebakken.

Ook voor de lunch en diner is er een menu met naast een lekkere steak ook specifieke Tsjechische gerechten en tussendoor kunnen er nog heerlijke snacks gehaald worden. Heel speciaal zijn de vlees- en visgerechten die worden bereid in de speciale traditionele rookoven. Natuurlijk wordt er heerlijk Tsjechisch bier getapt, maar ook een lekkere borrel of een goed glas wijn kan worden geregeld. 

Naast het restaurant is een podium gemaakt. Er worden regelmatig in het weekend bandjes uitgenodigd om te komen spelen. Voor de campinggasten de uitgelezen mogelijkheid om met Tsjechische muziek en Tsjechische mensen in aanraking te komen. Mensen uit het dorp komen gezellig langs om van een avondje uit te genieten en contacten worden snel gelegd.

Voor de kinderen is er bij voldoende animo kinderdisco met een spectaculaire lasershow.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE