Informatie

Karakteristieken

Camping Opatovec bestaat uit een redelijk vlak terrein waarop ongeveer 25 tot 30 caravans een ruime plek vinden. Er is elektriciteit aanwezig, zowel 230V als ook 380V. U krijgt voldoende stroom om meerdere apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Het alom bekende “eruit knallen” van de stop zult u hier niet gauw meemaken.

U bepaalt zelf waar u uw tent, vouwwagen, camper of caravan op wilt zetten en uw auto kunt u ernaast parkeren indien u dat wenst. Er is ook een ruime parkeergelegenheid buiten de camping.

Op de camping zelf staan ook twee gastenverblijven: twee oude gerestaureerde soldatenverblijven die ruimte bieden aan elk vier gasten. Het is mogelijk om deze verblijven te huren. U hoeft dan zelf alleen maar kleding en handdoeken mee te nemen. Al het andere is aanwezig.

Er zijn 11 eenvoudige kamers beschikbaar, van 2 tot 8 persoons. De kamers zijn voorzien van eenpersoons- en stapelbedden. Op elke kamer is een koelkastje aanwezig. De toiletten en douches van het toiletgebouw worden ook door de gasten op de kamers gebruikt. De bedden zijn voorzien van beddengoed. Dat hoeft u zelf dus niet meer mee te nemen. Uiteraard kunnen de kamers worden afgesloten.

Het sanitair is nieuw en schoon. Voor zowel dames als heren zijn er wastafels en twee ruime douches met onbeperkt warm water. Apart van de douches zijn er voor de dames en voor de heren drie toiletten en een kindertoilet. Daarnaast zijn er in de herentoiletten nog urinoirs. Er is ook een toilet aanwezig voor minder valide mensen. Het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt.

Er is een gemeenschappelijke keuken aanwezig. Hier kunt u indien u wenst maaltijden bereiden.

Buiten het terrein is een verzamelplek voor afval.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE